Win: 3 x een Shakeplus proefpakket, de maaltijdshake op natuurlijke basis! (verlopen)

Gewonnen door Petra (Facebook), Yvon (Instagram) en Karin (website)

Een paar maanden geleden heb ik jullie al verteld over een van mijn nieuwe favoriete producten, namelijk Shakeplus! Shakeplus is de maaltijdshake op natuurlijke basis van hoogwaardige eiwitten, plantaardige vezels en essentiële vetzuren. Geheel vrij van kunstmatige geur-, kleur-, smaak- en zoetstoffen. En dat geeft een pure, natuurlijke smaak. Lees hier het artikel over maaltijdshakes en Shakeplus terug.

Ik gebruik Shakeplus sinds een paar maanden bijna dagelijks en raad het mensen aan die graag een gezonde leefstijl naleven maar ook mensen die graag willen afvallen. Shakeplus is als volwaardige maaltijdshake te drinken, maar ook heerlijk om bijvoorbeeld een yoghurtje aan te vullen in voedingsstoffen. Daarnaast is Shakeplus beschikbaar in diverse smaken. Mijn favoriete smaak ik Chocolade!

Nu heeft Shakeplus aangegeven dat zij maar liefst drie proefpakketen willen verloten onder de volgers van Floraa! Dit is je kans om kennis te maken met Shakeplus en de verschillende smaken. Mee doen is eenvoudig!

Hoe kan ik één van de drie proefpakketen winnen?

  • Like de Facebook pagina van Shakeplus:

  • Vertel in een reactie in het kort waarom jij graag Shakeplus zou willen proberen, dit mag hier op de website of onder onze Facebookpost.

Veel succes met shaken!

blank
Floor

Ik ben Floor, oprichtster van www.floraa.nl. Via deze weg wil ik jullie inspireren op het gebied van gezond en zo natuurlijk mogelijk leven. Veel plezier!

I am Flora, the founder of www.floraa.nl/en/. By this blog I want to inspire you to eat and live natural, happy & healthy. Enjoy!