(VERLOPEN) WIN: Verzorgingspakket van Dr. Hauschka ter waarde van €65

Gewonnen door: Liz Verb! Gefeliciteerd 🙂

Een gezonde huid vindt iedereen belangrijk. De huid is immer ons grootste orgaan. Wij van Floraa richten ons alleen op natuurlijke producten, zonder hormoonverstoorders. Ook kiezen we niet voor producten die onze huid op korte termijn wel helpt, maar op lange termijn alleen maar uitdroogt. Een A-merk in de natuurlijke huidverzorgingbranche is Dr. Hauschka. Bij Dr. Hauschka blijven de natuurlijke krachten behouden. Deze week mogen we een prachtig pakket weggeven met 3 producten die je gezicht optimaal verzorgen.

In het pakket zitten reinigingsmelk, gezichtslotion en rozencrème light.
De reinigingsmelk verwijdert op zachte wijze vuil en make-up. Voor de gevoelige huid is Reinigingsmelk een basisreiniger die je huid tegelijkertijd beschermt en zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruikt kan worden. De zachte melk bereidt je huid voor op de volgende verzorgingsstappen voor je gezicht. De samenstelling van wondklaver, jojoba- en amandelolie zorgt dat de natuurlijke hydrolipidenlaag van je huid behouden blijft.
De gezichtslotion stimuleert het zelfherstellend vermogen van je huid. Hij zorgt voor een frisse, gezonde en stralende teint. De lotion is de ideale versterkende verzorging voor de normale, droge, gevoelige en rijpere huid. De samenstelling van heilzame plantenextracten, als toverhazelaar en wondklaver, bevordert de stofwisseling van je huid en zorgt voor een frisse, vitale uitstraling.

Rozencrème Light beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf en geeft je huid een verfijnde, egale teint. Deze crème is de ideale dagverzorging voor de normale, droge, en geïrriteerde huid. De samenstelling van heilzame plantenextracten als rozen, heemst en wondklaver versterkt je huid en geeft haar nieuwe energie. Kostbaar rozenwater, etherische rozenolie, rozenbloesemwas, geritmiseerde extracten uit rozenblaadjes en rozenbottel stabiliseren de natuurlijke ritmes van je huid. Avocado, heemst, sesam-, amandel- en tarwekiemolie houden het vochtgehalte van je huid op peil. De harmoniserende crème zorgt voor een prettig gevoel op je huid.

IMG_1825

Hoe kun je dit verzorgingspakket winnen?

  • Het enige dat je hoeft te doen: Deze actie delen via onderstaande knoppen op Facebook, Instagram of Twitter. Vul dan vervolgens hieronder je naam in en op welke Sociale Media jij deze actie hebt gedeeld zodat we dat kunnen zien:)
  • Je kunt ook mee doen via FacebookInstagram of Twitter zelf door ons bericht over deze winactie te delen met je vrienden en onze pagina te taggen

Daarnaast zouden we het natuurlijk ontzettend leuk vinden als je onze pagina’s wilt volgen (als je dat niet al deed! :D)

blank
Floor

Ik ben Floor, oprichtster van www.floraa.nl. Via deze weg wil ik jullie inspireren op het gebied van gezond en zo natuurlijk mogelijk leven. Veel plezier!

I am Flora, the founder of www.floraa.nl/en/. By this blog I want to inspire you to eat and live natural, happy & healthy. Enjoy!