WIN: Teeki yoga legging van www.iloveyoga.nl (twv: €70,-) (verlopen)

Gewonnen door: Renée Pelk. Steeds meer vrouwen ontdekken hoe gezond en leuk yoga is. Het is niet alleen goed voor je lijf, maar ook voor je mindset, huid en hormonen. Om yoga-oefeningen zo bewust en eerlijk mogelijk uit te voeren, doe je dat in yoga kleding waarin je zo prettig mogelijk kan bewegen. Het liefst willen we er natuurlijk ook nog hip bij lopen. Daarom bestellen wij onze yoga-leggings bij www.iloveyoga.nl!

Zij zijn het helemaal eens met de visie van Floraa, en geven ons de kans om een legging van Teeki ter waarde van €69,95 aan jullie weg te geven. De leggings van Teeki worden geproduceerd van 25 gerecyclede PET-flessen en zijn dus ook nog eens milieubewust!

Bekijk hieronder meer foto’s van de legging en bekijk ook eens de rest van de nieuwe collectie. In Amerika zijn deze leggings super gewild. In Nederland is Teeki nu aan het doorbreken:)

http://www.iloveyoga.nl/a-40290844/teeki/wildflower-hot-pant/

Iloveyoga geeft Floraa Fans vanaf nu tot en met 31 juli 10% korting bij een aankoop via hun site. De kortingscode is ILOVEFLORAA

Hoe kun je deze leuke legging winnen?

  • Het enige dat je hoeft te doen: Deze actie delen via onderstaande knoppen op Facebook, Instagram of Twitter. Vul dan vervolgens hieronder je naam in en op welke Sociale Media jij deze actie hebt gedeeld zodat we dat kunnen zien:)
  • Je kunt ook mee doen via FacebookInstagram of Twitter zelf door ons bericht over deze winactie te delen met je vrienden en onze pagina te taggen

Daarnaast zouden we het natuurlijk ontzettend leuk vinden als je onze pagina’s wilt volgen (als je dat niet al deed! :D)

Volg I Love Yoga op Instagram als: @iloveyoganl    en op Facebook als: iloveyoga 

blank
Floor

Ik ben Floor, oprichtster van www.floraa.nl. Via deze weg wil ik jullie inspireren op het gebied van gezond en zo natuurlijk mogelijk leven. Veel plezier!

I am Flora, the founder of www.floraa.nl/en/. By this blog I want to inspire you to eat and live natural, happy & healthy. Enjoy!