WIN: prachtige Iloveyoga.nl sportlegging t.w.v. €70

Kennen jullie nog die prachtige yogalegging die ik vorig jaar heb verloot onder de lezers van floraa.nl? Voor degenen die zich de mooie legging niet meer voor de geest kunnen halen vind je hier de link. Ik ben fan van de website www.iloveyoga.nl door de geweldige merken die eigenaresse Margreet voert. De leggings zijn soepel, vaak gemaakt van gerecycled plastic en je voelt bijna niet dat je een legging draagt. De leggings voelen als een tweede huid maar bieden toch steun aan je benen en billen. 

Deze week verloten we weer een hele gave legging: de ‘Traveller’ zoals je deze op bovenstaande foto ziet. Het materiaal is vocht absorberend, schuurbestendig en antibacterieel. Ik draag deze legging zelf tijdens een wandeling door het bos, tijdens yogales, een rondje hardlopen en ook in de sportschool. De Traveller is ook heerlijk om in de binnen te dragen als het erg warm is, tijdens het opruimen thuis of gewoon voor een avondje bankhangen.

Iloveyoga.nl heeft er een broertje bij: www.Iloverunning.nl. De twee websites sluiten super goed bij elkaar aan omdat de kledinggrens tussen yoga en hardlopen niet meer zo groot is. Iedereen houdt van mooie, lekker zittende, fel gekleurde leggings. Maar dan wel van goede kwaliteit. Of het nu is voor een rondje in het park of voor een ontspannende yoga class.

Neem even een kijkje op beide websites want het aanbod is zo ontzetten mooi. Ik wil werkelijk alles hebben! 😉

Hoe win je deze prachtige legging?

  • Het enige dat je hoeft te doen, is dit bericht delen op Social Media via onderstaande deelknoppen! Laat een reactie met je naam achter en laat ons weten via welk medium je deze actie hebt gedeeld. Als je gewonnen hebt krijg je per e-mail of via Social Media bericht en kies je jouw maat uit.

Waar wacht je nog op? Succes!

blank
Floor

Ik ben Floor, oprichtster van www.floraa.nl. Via deze weg wil ik jullie inspireren op het gebied van gezond en zo natuurlijk mogelijk leven. Veel plezier!

I am Flora, the founder of www.floraa.nl/en/. By this blog I want to inspire you to eat and live natural, happy & healthy. Enjoy!