WIN: Manuka Honing pakket voor weerstand en huid t.w.v.€106 (verlopen)

Gewonnen door: Mirella Flinterman!

Ben jij op zoek naar natuurlijke producten die geschikt zijn als wondverzorging en huidverzorging? Kan jouw weerstand wel een boost gebruiken? Floraa helpt je graag op weg bij het vinden van bijpassende en natuurlijke producten. Het speciale pakket dat je deze week kan winnen is een echte weldaad voor je huid en geeft een natuurlijke boost aan je weerstand. Het gaat om een pakket met Manuka Honing producten van Manuka Health, aangeboden door Star Remedies. Al eerder schreef ik over verschillende soorten honing en of deze wel of niet gezond zijn. Lees het artikel over honing hier terug

Manuka Honing

Nog nooit van Manuka Honing gehoord of gelezen? Manuka Honing is een bijzondere honingsoort, oorspronkelijk afkomstig uit Australië. Deze honing staat er om bekend ondersteuning te bieden aan een goede weerstand door de aanwezigheid van het stofje Methylglyoxal. Hoe hoger de concentratie van Methylglyoxal, hoe sterker het eventuele effect. De hoeveelheid Methylglyoxal wordt uitgedrukt in MGO. De honing begint bij MGO 100+ en kan oplopen tot een hoge concentratie van wel 600+.

Manuka Health

Manuka Health is het eerste bedrijf ter wereld dat een nauwkeurig, wetenschappelijk certificatiesysteem voor Manuka Honing op basis van de concentratie van de bioactieve stoffen, Methylglyoxal MGO, wist vast te stellen. Dit certificatiesysteem is het resultaat van onderzoek aan het Institute of Food Chemie aan de Technische Universiteit van Dresden in Duitsland onder leiding van professor Thomas Henle. Manuka Health staat achter innovatieve natuurlijke producten waarbij gebruik wordt gemaakt van de unieke natuurlijke eigenschappen van bioactieve stoffen die uitsluitend in de Nieuw Zeelandse inheemse flora en fauna voorkomen. Om goede producten te kunnen leveren werkt Manuka Health samen met wetenschappelijke onderzoekscentra in Japan, de VS, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Australië en Nieuw-Zeeland. De toewijding van Manuka Health is 100% Natuur; onderbouwt door wetenschap. Voor kwaliteit, innovatie en unieke eigenschappen die voortkomen uit de pure natuur van Nieuw-Zeeland, wordt gebruik gemaakt van de laatste technische en wetenschappelijke ontwikkelingen en inzichten. De garantie van Manuka Health luidt: 100% pure bio-actieve ingrediënten.

Het Manuka Honing pakket dat je kunt winnen bestaat uit: 

  • Manuka honing MGO 250+, 250 gr.
  • Manuka honing MGO 400+ Cyclopower Capsules  2 x 30 capsules
  • Manuka Honing Face Cream

Over Manuka Honing Cyclopower: 

CycloPower is een natuurlijke bioactieve booster voor het lichaam op basis van Alpha-Cyclodextrine en de Nieuw-Zeelandse Manuka Honing MGO 400+. De kracht van CycloPower komt uit de Alpha-Cyclodextrine, een plant-afgeleide lichaamsondersteunende oligosaccharide (multifunctionele, oplosbare voedingsvezel). De unieke kwaliteit van CycloPower ontstaat door twee bijzondere natuurlijke ingrediënten te combineren waardoor de natuurlijke werking van deze ingrediënten wordt verhoogd. Hierdoor worden de ingrediënten stabieler, beter oplosbaar en neemt de biologische beschikbaarheid toe. Door deze unieke combinatie van Alpha Cyclodextrine en Manuka Honing MGO 400+ neemt tevens de kwaliteit van Manuka Honing MGO 400+ tot wel 50x toe. Alpha Cyclodextrine bewerkstelligt een pre-biotische effect dat eventueel een positieve ondersteuning zou kunnen bieden aan een goede balans tussen goede en minder goede bacteriën in het spijsverteringsstelsel. Alpha Cyclodextrine zorgt dat de glycemische index van Manuka Honing wordt verlaagd en hierdoor is CycloPower (zowel capsules als kauwtabletten) geschikt voor mensen met een verminderde insulinesensitiviteit.

Hoe win je dit natuurlijke en verzorgende Manuka Honing pakket? 

  • Het enige dat je hoeft te doen is dit bericht delen via onderstaande deelknoppen! Laat een reactie met je naam achter en laat ons weten via welk medium je deze actie hebt gedeeld. Waar wacht je nog op? Succes!
blank
Floor

Ik ben Floor, oprichtster van www.floraa.nl. Via deze weg wil ik jullie inspireren op het gebied van gezond en zo natuurlijk mogelijk leven. Veel plezier!

I am Flora, the founder of www.floraa.nl/en/. By this blog I want to inspire you to eat and live natural, happy & healthy. Enjoy!