WIN: Bento box square van Gobento.nl (verlopen)

Gewonnen door: Myrthe van Til

Eten op het werk, op school of gewoon eens lekker picknicken blijft altijd een hele organisatie. Plastic zakjes zijn niet ideaal en de meeste broodtrommels geven nog altijd BPA af, de bekende hormoonverstorende stof. Een Bento box is dé moderne en hippe oplossing om op een fijne en veilige manier voeding mee te nemen voor buiten de deur. En raad eens? Zo’n gave box kun je nu winnen op www.floraa.nl, met dank aan: Gobento.nl!

Wat is een Bento box?

Bento box is ontworpen door het franse merk monbento®. De box bestaat uit 2 boxen met 2 deksels die luchtdicht afgesloten kunnen worden. Deze deksels zijn lek bestendig. De boxen zijn BPA vrij. Dat wil zeggen dat er geen BPA vrijkomt tijdens het gebruik. Ook zijn Bento boxen geschikt voor de vaatwasser. De brede elastische band en divider zorgen ervoor dat etenswaren netjes blijven zitten en aankomen. e kunt deze bentobox krijgen in verschillende kleuren en er optioneel los verkrijgbare bijpassende besteksets, tasjes, sauscupjes en chopsticks bij bestellen.

Zoals je op de foto ziet kun je de box gemakkelijk gebruiken als je bijvoorbeeld een salade pas later wilt bereiden. Je gebruikt bijvoorbeeld een vakje voor de dressing, een vakje voor gekruide kip en een vakje voor verse sla en komkommer. Op deze manier wordt de salade niet ‘slap’. Ook kun je er bijvoorbeeld crackertje en beleg los in meenemen met apart nog wat snack tomaatjes of andere gezonde bites. Voor de kids is het ook ideaal. Neem bijvoorbeeld een vakje voor een belegd zuurdesembroodje of glutenvrije crackers, een vakje voor komkommer, radijs of tomaatjes en een vakje voor zelfgemaakte suikervrije koekjes. Ideaal om alles mee naar school te nemen.

Hoe kun je deze handige Bento Box winnen?

Het enige dat je hoeft te doen is te reageren onder dit bericht. Je gaat ermee akkoord dat we je email adres mee nemen in onze ‘Happy & Healthy nieuwsbrief”
Daarnaast zou ik het natuurlijk ontzettend fijn vinden als je deze actie wil delen op Social Media en onze pagina’s wilt volgen. Je volgt onze pagina’s via de volg knoppen bij de Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter boxen aan de zijkant van de website.

Delen kan via de knoppen onder dit bericht. Bedankt alvast:)

Voor de duidelijkheid: Delen en Liken op Social Media is niet verplicht maar wel zo leuk om ons te supporten.

Aankomende donderdag wordt de winnaar bekend gemaakt op deze pagina. Ook via Social Media kunnen mensen deelnemen! Succes!

blank
Floor

Ik ben Floor, oprichtster van www.floraa.nl. Via deze weg wil ik jullie inspireren op het gebied van gezond en zo natuurlijk mogelijk leven. Veel plezier!

I am Flora, the founder of www.floraa.nl/en/. By this blog I want to inspire you to eat and live natural, happy & healthy. Enjoy!