(VERLOPEN) WIN: 7 gezonde chocoladerepen van www.lovechock.com (2 x)

Gewonnen door: Esther van Rees en @idekselma via Instagram.
Iedereen houdt van chocolade, maar vaak zitten de chocoladerepen uit de supermarkt bordevol suikers en zijn dus hartstikke ongezond. Maar chocolade hoeft niet ongezond te zijn! Sterker nog, als er gebruik wordt gemaakt van raw chocolate blijven veel mooie stofjes bewaard en kan chocolade een gezond tussendoortje zijn. Wij bij Floraa bestellen daarom onze chocolade vaak bij Lovechock (www.lovechock.com). Zij maken chocolade van raw chocolate en superfoods en geven nu aan onze Floraa-fans 7 repen weg. En niet één, maar twee keer!

Denk aan heerlijke smaken als Goji/Orange, Mulberry/Vanilla en nog veel meer.
Bij Lovechock blijft gedurende de gehele productie, de temperatuur onder de 49ºC. Dit zorgt ervoor dat de van nature aanwezige antioxidanten en de ‘liefdesstofjes’ bewaard blijven. De chocolade zit ook nog eens in een 100% ecologische verpakking en ook aan de hard-werkende boeren wordt gedacht. Lovechock werkt rechtstreeks samen met hen, zonder tussenpersonen. Zo kunnen ze garanderen dat de boeren een eerlijk loon krijgen en goed worden behandeld.

lovechock2

Hoe kun je deze gezonde chocoladerepen winnen?

  • Het enige dat je hoeft te doen: Deze actie delen via onderstaande knoppen op Facebook, Instagram of Twitter. Vul dan vervolgens hieronder je naam in en op welke Sociale Media jij deze actie hebt gedeeld zodat we dat kunnen zien:)
  • Je kunt ook mee doen via FacebookInstagram of Twitter zelf door ons bericht over deze winactie te delen met je vrienden en onze pagina te taggen

Daarnaast zouden we het natuurlijk ontzettend leuk vinden als je onze pagina’s wilt volgen (als je dat niet al deed! :D)

blank
Floor

Ik ben Floor, oprichtster van www.floraa.nl. Via deze weg wil ik jullie inspireren op het gebied van gezond en zo natuurlijk mogelijk leven. Veel plezier!

I am Flora, the founder of www.floraa.nl/en/. By this blog I want to inspire you to eat and live natural, happy & healthy. Enjoy!