Ontmoet het TEAM

Floor:
Mijn naam is Floor van Boxtel. Tijdens mijn persoonlijke zoektocht naar een optimale gezondheid kwam ik er al snel achter dat het niet onze eigen schuld is dat mensen verkeerde voedingskeuzes maken. Op Floraa deel ik artikelen over gezondheid en suikervrij eten om zoveel mogelijk mensen aan hun persoonlijke doel te helpen.


Marjolein:
Marjolein is sportinstructrice en heeft een passie voor gezonde voeding. Marjolein is hoofdauteur van Floraa’s Persoonlijke Dieetplan. In dit plan deelt ze al haar kennis over hoe je het koolhydraatarme dieet succesvol kunt volgen. Lees hier haar artikelen.


susan janssen Suus www.floraa.nl

Susan:
Susan is mama van drie kinderen en geeft voorlichting op sportclubs over voeding en beweging. Sinds kort geeft ze ook kookworkshops voor kinderen en ouders. Klik hier voor haar persoonlijke pagina.


food blog gezonde reception glutenvrij suikervrij allergen health blog leuk

Kim:
Kim is al van jongs af aan met pure voeding bezig. Ze koopt het liefst biologisch en dicht in de buurt. Wij zijn blij dat Kim haar gezonde recepten hier deelt! Meer over Kim vind je op op haar persoonlijke pagina.


bernard puur figuur simpel slank

Bernard:
Bernard is landelijk bekend door zijn succesvolle online programma Simpel Slank. Hierin begeleidt hij mensen op een natuurlijke manier naar een gezond gewicht, zonder honger te ervaren. Ook op Floraa schrijft hij over de meest belangrijke onderwerpen om gezond te worden en te blijven.


lonneke tubbing op www.floraa.nl food filmpjes

Lonneke:
Lonneke houdt ervan om haar kennis en recepten te delen door middel van korte, krachtige video’s. Haar Do It Yourself receptenfilmpjes zijn razend populair. Lees meer over Lonneke, haar website en haar werk op haar persoonlijke pagina.


peter timmer gaat bloggen op floraa.nl

Peter:
Peter kookt met een happy face! Hij komt ons verblijden met lekkere recepten, inspirerende foodfilmpjes en leuke Do It Yourself tips.
Klik hier voor Peter zijn persoonlijke pagina.


Brenda:
Brenda weet alles over plantaardige voeding en gezond afvallen, en is ons nieuwste teamlid. Brenda weet als geen ander complexe en langdradige wetenschappelijke onderzoeken te versimpelen in praktische tips. Klik hier voor haar persoonlijke pagina.