Susan


Mijn naam is Susan Janssen.foto

Ik ben 43 jaar en woon samen met mijn 3 kinderen van 15, 13 en11 jaar in Rosmalen.
Na jarenlang als studie- en loopbaan adviseur te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging en besloot ik mijn passie te gaan volgen. Ik ben eerst de opleiding tot voedingsdeskundige gaan doen en vervolgens de specialisatie voeding en sport.
Door mijn eigen ervaring als sporter weet ik dat alleen talent, techniek, kracht en conditie niet voldoende is om optimaal te kunnen presteren. Succes behalen in de topsport zit in een combinatie van verschillende factoren. Naast eerder genoemde factoren kunnen sporters ook het uiterste uit zichzelf halen door het eten van goede, uitgebalanceerde voeding voor de juiste energie, maar ook voor goed herstel! Daarom verzorg ik bij sportverenigingen workshops waar ik voorlichting geef over het belang van goede voeding en sport en verzorg ik ook teambuildingsactiviteiten. Ik geef kookworkshops waarin teams onder mijn begeleiding een gezonde, verantwoorde maaltijd bereiden. Ik wil ze daarbij inzicht geven in een andere manier van eten en ze laten zien dat anders eten zeer voedzaam, maar ook lekker kan zijn.

Mijn passie voor koken deel ik met mijn 13-jarige dochter en samen staan wij dan ook geregeld in de keuken. En omdat ik het niet alleen voor sporters belangrijk vind dat zij het belang van goede voeding ervaren, maar ook voor kinderen, geef ik ook kookworkshops in de vorm van kinderfeestjes.

Daarnaast begeleid en coach ik individueel sporters en verder iedereen die zich een andere manier van eten eigen wil maken. Ik help je in je zoektocht naar een andere manier van eten met als doel fitter, sterker, energieker, slanker en happier te worden.!

Like Susan (SUUS, voeding en Sport) op Facebook en mis geen updates: