Peter

Hey, ik ben Peter en de bedenker van ‘Healthy Food Happy Faces’. Zelf ben ik helemaal overtuigd dat gezond en lekker eten een lach op je gezicht tovert.

healthyfoodhappyfacesRuim vier jaar geleden ben ik begonnen met sporten in de sportschool. In het begin was ik zoekende naar een ritme. Gelukkig had ik deze al snel gevonden. Omdat een gezond lichaam niet enkel een buitenkant maar ook een binnenkant heeft, ben ik mijzelf gaan interesseren in voeding. Een zeer belangrijk onderdeel! Als ik weer eens een geweldig recept had gevonden deelde ik het op Facebook met een grote lach. Hoe leuk is het om andere mensen enthousiast te maken om gezonder te eten!

 

Zo is Healthy Food Happy Faces ontstaan. Mijn blog vol recepten, inspiratie en energie waar je vanzelf blij van wordt. Mijn insteek is dat een recept gemakkelijk moet zijn en dat gangbare ingrediënten kunnen worden gebruikt. Hoewel beweging natuurlijk goed is, vind ik niet dat je de halve stad door moet fietsen om net de juiste kruiden te vinden. Een aantal keer in de week verras ik mijn volgers met recepten die gemakkelijk te maken zijn. Je vindt mijn website op www.healthyfoodhappyfaces.com

 

Tegenwoordig sport ik nog steeds in de sportschool maar volg ik ook bootcamps. Een bootcamp is een uur lang het uiterste uit jezelf halen in de buitenlucht. Ik vind het heerlijk om fanatiek bezig te zijn. Naast het sporten werk ik parttime als verkoopspecialist in de telecom. Wonen doe ik in Aalsmeer. Ik houd erg van reizen en het strand. In de zomer ben ik daar veel te vinden.

 

Mijn motto: Als je goed bent voor de buitenkant van je lichaam, wees dan ook lief voor de binnenkant.

 

Happy face, 🙂

Peter

 

Volg Peter nu ook op Facebook: