‘Looking smooth’ met deze top 3 smoothies van Peter!

Onze enige echte mannelijke foodblogger deelt zijn top 3 favoriete smoothies met ons. Als je start met smoothies drinken zijn alle drie deze smoothies heerlijk om te wennen aan het gevoel van smoothies drinken. Als je wat verder bent kun je proberen steeds iets minder fruit en iets meer groenten, kruiden en pitjes/zaadjes toe te voegen! Nu Peter 🙂 :

Soms schreeuwt je lichaam om een goede dosis vitaminen. Na het weekend, midden in de week of rond vier uur, als je ogen al richting de deur staren. Een smoothie is dan de ideale oplossing! Je hebt ze in allerlei verschillende kleuren en smaken. Keus genoeg! Voor Floraa heb ik mijn top 3 smoothies samengesteld. Zelf ben ik fan van deze drie omdat ze lekker kleurrijk zijn en een lach op mijn gezicht toveren.
Nummer 1: De favoriet

Mijn ultieme favoriet. Waarom? Omdat deze smoothie lekker zoet is van de aardbeitjes en fris van de kiwi. Vooral op zonnige dagen zien deze vruchten vaak de binnenkant van mijn blender. Door het toevoegen van wat amandelmelk en lijnzaad maak je deze smoothie helemaal compleet. De lijnzaad is tevens goed voor de stoelgang.

 

Wat je nodig hebt is het volgende:
– Aardbeien (ongeveer 15)
– Banaan (1)
– Kiwi (1)
– Lijnzaad (klein handje)

– Amandelmelk (glas)

Nummer 1

 

 

Nummer 2: Elegantie

Vergeet de bubbels en wijn. Spoel je kristalglas om want deze smoothie vraagt om een chic glas. De donkere rode kleur van het bietjes maken een echte diva/divo van jou. Ben je niet zo gek op bietjes? Geen zorgen. Door de combinatie van het zoete appeltje en wat munt krijg je een hele andere smaak.

 

Wat je nodig hebt is het volgende:

– Appel (1)
– Biet (1)
– Munt (paar takjes, alleen de blaadjes)
– Saffraan (optie, mespuntje is meer dan genoeg)
– Water (glas)

Nummer 2

 

Nummer 3: Appeltje voor de dorst

Een appel is als zwarte schoenen; ze passen bijna overal bij. Niet zo gek dus dat een appel het goed doet in vele smoothies. Verover je walk-in-fruitmand en voeg een appel, banaan en komkommer toe aan je blender. Maak het af met wat peterselie en je hebt een ware dorstlesser.

 

Wat je nodig hebt is het volgende:
– Appel (1)
– Banaan (1)

– Komkommer (1/2)
– Peterselie (3 stengels)
– Water (glas)

Nummer 3_2

blank
Floor

Ik ben Floor, oprichtster van www.floraa.nl. Via deze weg wil ik jullie inspireren op het gebied van gezond en zo natuurlijk mogelijk leven. Veel plezier!

I am Flora, the founder of www.floraa.nl/en/. By this blog I want to inspire you to eat and live natural, happy & healthy. Enjoy!