Lonneke

Hee hallo!lonneke food blog op floraa.nl

Sommige mensen kennen mij als een sportief en gezond mens. Anderen kennen mij als iemand die van reizen houdt en dan het liefst zo ver mogelijk. Maar andere mensen zien mij weer als een vrolijk mens die van dieren houdt en veel passies heeft. Ik vind het leuk om mensen te inspireren, mijn passies te delen en om kennis te delen.

Ik ben Lonneke Tubbing en een groot deel van mijn passie ligt bij lekker en gezond eten, algemene gezondheid en de kleine dingen die je gelukkig maken.

Waarom? Omdat ik de afgelopen jaren heb gemerkt hoeveel beter je kan voelen door een gezonde leefstijl. Ik at vroeger alles wat los en vast zat, was altijd erg moe en ik sliep ook vaak overdag. Tot dat ik ontdekte wat een gezonde leefstijl met je doet. Ik bruis van de energie, ben nooit meer ziek en blijf me er steeds meer en meer in verdiepen (tot diep in de nacht).

Maar waar moet ik al die ideeën en inspiraties laten? Zo ben ik begonnen met mijn persoonlijke blog: www.lonneketubbing.nl . Een bijeenkomst van al mijn gezonde gewoontes, gedachtes en alles om een gezond en gelukkig leefstijl te hebben en te houden. A journey to the best version of you.

Je kan me volgen op Youtube en vergeet je niet te abonneren. Ook kan je lonneketubbing_lifestyle volgen via Instagram en natuurlijk ben je ook hartstikke welkom op mijn Facebookpagina.

Enjoy!

Liefs,

Lonneke