Karina

Karina floraa.nlMijn naam is Karina Ritmeester,ik ben 40 jaar en ik woon sinds augustus 2015 samen met mijn man Willem in Mérida,Mexico. Naast genieten van dit geweldige land is koken één van mijn hobby’s. Gezond koken,maar ook vooral lekker koken. Veel mensen denken dat dat niet samen kan,maar ik bewijs ze het tegenovergestelde!
Ik ben vier jaar geleden begonnen met gezond eten in verband met een plotseling begonnen allergie voor huisstofmijt en pollen. Na vier maanden aangerommeld te hebben bij de dokter met verschillende medicijnen besloot ik mijn voedingspatroon compleet om te gooien. Door geraffineerde suikers en e-nummers te bannen uit mijn dieet hoef ik hier nu geen medicijnen meer voor te slikken. Als neveneffect is ook m’n eczeem weg en heb ik veel minder last van hoofdpijn. ik geloof dus echt dat voeding je beste medicijn is!
Hierdoor was mijn interesse in gezonde voeding gewekt en ben ik begonnen om er veel over te gaan lezen. Ondertussen hen ik twee meter aan (gezonde) kookboeken in m’n boekenkast staan en er komt nog steeds bij..
Ik vind het geweldig om te zien dat ik in een uurtje tijd een stapel gezonde en verse ingrediënten om kan toveren tot een heerlijk gerecht!
Omdat ik er zoveel plezier in beleef om lekker te koken wil ik iedereen er ook van laten meegenieten. Daarom ben ik vorig jaar mijn eigen blog begonnen op www.homemadehealthyblog.me. Neem eens een kijkje,er staat genoeg lekkers op! Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste recepten,volg me dan op Facebook op Homemade & Healthy!
homemade & healthy mexico