Glutenvrije wraps recept met tijm, paddenstoelen en brie!

Als je van paddestoelen houdt is dit een super recept. Dit glutenvrije wraps recept met tijm, paddenstoelen en brie zul je echt een keer moeten proberen. Je kunt het maken met ham, kip of gewoon lekker vega. Heerlijk,echt waar! En goed vullend ook! Ik dacht er even twee te eten ,maar dat ging dus echt niet lukken. Ik heb hem bewaard en ‘s avonds koud opgegeten. Ook lekker!

Recept voor 4 glutenvrije wraps:

  • 250 gr glutenvrij bakmeel (bijvoorbeeld maïs of boekweit basis, zoek in de natuurwinkel)
  • 300 ml water
  • 250 ml amandelmelk
  • 2 eieren
  • 1 tl zeezout
  • 1 tl gedroogde tijm
    (Je kunt deze wraps ook vervangen door ons boekweit wraps recept als je dat gemakkelijker vindt).

Voor de vulling van de wraps:

  • 250 gr gemengde paddenstoelen
  • 200 gr (diepvries) doperwten
  • 5 plakken parmaham of kipfilet plakken.
  • 4 el pijnboompitjes
  • 125 gr brie
  • 1 tl Italiaanse kruiden

Glutenvrije wraps recept:

  1. Begin met het maken van de vulling. Maak de paddenstoelen schoon en snij ze in stukjes.
    Ontdooi de doperwtjes. (Uit blik kan ook,maar diepvries behouden hun lekkere bite). Snij het vlees in kleine stukjes.
  2. Verhit wat olie in een pan en bak de paddenstoelen. Voeg als ze bijna klaar zijn het vlees,de doperwten en de Italiaanse kruiden toe en verwarm goed door. Zet apart.
  3. Maak nu het beslag voor de wraps. Doe alle ingrediënten in een kom en mix het geheel een aantal minuten goed door.
    Verhit wat olie in een koekenpan,doe er 1/4 gedeelte van het beslag bij en bak de wrap aan beide kanten goed gaar. Doe dit ook met de rest van het beslag.
  4. Snij nu de brie in kleine stukjes en roer dit door het nog warme paddenstoelmengsel. Door de warmte zal de brie een beetje gaan smelten. Verdeel het mengsel in 4 gedeeltes en beleg de wraps ermee. Op elke wrap leg je nog een eetlepel pijnboompitjes.
  5. Oprollen en klaar!! Erg lekker voor zowel lunch als diner.

Eet smakelijk!

blank
Karina

Karina voorziet ons vanuit Mexico van gezonde en vooral ook heerlijke recepten. Nadat ze er achter kwam dat ze door gezond eten geen last meer had van haar allergieën heeft ze haar gezonde leefpatroon doorgezet. Lees meer over Karina op haar persoonlijke pagina!