Glutenvrij boekweit kwark appel brood recept

Omdat er zoveel vraag was naar het glutenvrije kwark appelbrood in het eetdagboek van Carolien van www.onahealthyadventure.com, delen we vandaag dit te gekke glutenvrij brood recept met jullie! Dit brood is op basis van boekweit en lekker te beleggen met een snuf kaneel, fruit of roomboter en zout. 

Ingrediënten voor glutenvrij boekweit brood:

– 250 g boekweitmeel
– 300 g kwark
– 75 ml (soja of amandel) melk
– 1 ei
– 1 tl bakpoeder
– snufje kaneel
– 1 grote appel (in partjes of blokjes)

Bereiding van glutenvrij kwark brood:

– Verwarm de oven voor op 220°C.
– Meng alle ingrediënten, buiten de appel, goed door elkaar.
– Snijd de appel in dunne partjes of blokjes.
– Roer de appelstukjes door het mengsel.
– Bak het brood gedurende 30 minuten in de oven.
appel kwarkbrood recept glutenvij boekweitbrood-2
Klik hier voor meer suikervrije recepten.
blank
Floor

Ik ben Floor, oprichtster van www.floraa.nl. Via deze weg wil ik jullie inspireren op het gebied van gezond en zo natuurlijk mogelijk leven. Veel plezier!

I am Flora, the founder of www.floraa.nl/en/. By this blog I want to inspire you to eat and live natural, happy & healthy. Enjoy!