Gezond afvallen Den Bosch

Gezond afvallen in Den Bosch? Dat kan!

Zonder strenge dieten, honger en het weglaten van koolhydraten, vetten of eiwitten. Als je bij Floraa op Food consult komt wordt je wegwijs in alle moderne voedingsinzichten en leer je te ontsnappen aan de westerse cultuur. We worden continu voor de gek gehouden als het op onze aankopen aan komt en het is tijd om te leren hoe we de producenten te slim af kunnen zijn. Floor van Boxtel is jouw persoonlijke coach bij Floraa en voorziet jou van het beste voedingsadvies. Haalbaar en met een blijvend resultaat. We gaan niet kijken naar de schijf van vijf en calorieën  maar naar veel belangrijkere factoren om blijvend en gezond af te vallen.

Gezond afvallen Den Bosch:

gezond afvallen den bosch, gezond_afvallen_den_bosch

We beginnen met een uitgebreide intake om elkaar beter te leren kennen. Zo kan ik inzicht krijgen in jouw voedingspatroon, leefstijl, sterke en minder sterke kanten. Zo kan het bij sommige mensen voorkomen dat overgewicht stress gerelateerd is, of overgewicht het effect is van de vele diëten die in het verleden zijn gevolgd. Bij anderen zijn de hormonen uit balans en moeten we ons meer gaan richten op het corrigeren hiervan.

Na de intake kun je alle belangrijke dingen op gebied van voeding in vier uur leren. Een consult bij Floraa heet een Happy Healthy Hour en kost €45,- Na deze vier uur die we verspreiden over het aantal afspraken zoals jij prettig vindt kun je natuurlijk altijd terug komen om meer te leren over de onderwerpen die jou interesseren. Denk bijvoorbeeld aan ontgiften of het doornemen van jouw persoonlijke voedingspatroon een maand na onze meetings.

Voor degenen die snel willen beginnen met afvallen en meteen aan de slag willen  kunnen we ook samen door jouw keukenkasten gaan kijken. Zo kom je er snel achter welke producten je goed hebt aangeschaft, welke producten in een betere variant te verkrijgen zijn en welke producten je beter niet meer kunt aanschaffen. We gaan dan ook kijken naar alternatieven en kunnen samen nieuwe boodschappen doen in Den Bosch.  Je zult verbaasd zijn over producten waarvan je altijd dacht dat ze niet gezond waren terwijl ze helemaal niet zo slecht zijn en andersom zul je veel producten in huis hebben die pretenderen dat ze gezond, 100% natuurlijk e.d. zijn maar dit in werkelijkheid niet zijn.

 

Het is nooit je eigen fout is als je slecht eet of verleiding tot slechte eetgewoonten hebt!

Voor gezond afvallen Den Bosch, neem contact op vis info@floraa-new.squarecoding.com voor de mogelijkheden. We kunnen elk adviestraject op maat maken.

gezond afvallen den bosch, gezond_afvallen_den_bosch

Lees hieronder alles dat je gaat leren van de leuke voedingsdeskundige in Den Bosch:

Kies je voor Food Happy Healthy Hours dan krijg je antwoord op de volgende vragen (en meer):

Food Happy Healthy Hour 1 & 2

 • Wat is er gebeurd met de voedingsindustrie en waarom creëer je voedingstekorten, zelfs als je denkt dat je gezond eet?
 • Waarom word je van diëten dik?
 • Voor welk voedsel zijn wij mensen nou eigenlijk gemaakt?
 • Wat zijn de echte goede vetten?
 • Waarom zijn slechte suikers zo’n grote belasting voor ons lichaam en waarom is het zo belangrijk om je insulinespiegel constant te houden?
 • Wat hebben bovenstaande dingen te maken met veroudering van ons lichaam?

Food Happy Healthy Hour 3 & 4

 • Wat is er gebeurd met ons brood?
 • Waarom moeten we E-nummers zoveel mogelijk vermijden om ‘valse honger’, overgewicht en andere slechte gevolgen te voorkomen?
 • Hoe kan ik in een supermarkt snel en makkelijk etiketten lezen?
 • Hoe zijn de producenten ons dagelijks aan het misleiden en wat zijn de gevolgen?
 • Wat is GMO, en hoe schaadt het ons lichaam
 • Wat is het belang van water voor onze gezondheid?
 • Met welke producten moeten we zeker oppassen en waarom?
 • Wat is zuurbalans?
 • Waaraan herken je goede supplementen en welke zijn voor jou geschikt? (Je aanrecht vol met potjes van commerciële merken zetten heeft echt geen zin).
 • Waarom is het belangrijk om ook te zondigen, en hoe kunnen we dat dan doen?

Na afloop krijg je alle sheets en overzichten opgestuurd zodat je alles terug kunt vinden.

Als aanvulling of als losse service biedt Floraa ook de volgende twee opties aan:

Superfood For You
Superfood is sinds kort een veelbesproken en interessant onderwerp. Omdat het veel tijd vergt om precies uit te zoeken wat nu precies de gezondheidsvoordelen van diverse superfoods zijn en het voor velen moeilijk is om te kiezen tussen de verschillende soorten is ‘Superfood For You’ ontstaan. In een half uur kom je alle belangrijkste dingen over superfood te weten en krijg je meteen voor een waarde van €50 aan superfood dat bij jou past mee naar huis. Omdat er door de stijgende vraag steeds meer slechte kwaliteit superfood in de omloop is koopt Floraa zelf diverse superfoods in bij één van de beste leveranciers van Europa. Zo ben je altijd verzekerd van de beste en biologische kwaliteit maar toch goedkoper uit dan wanneer je de hoge kwaliteit varianten in de winkel aanschaft.

Kitchen Clean out
Oke, nu gaan we thuis gezond eten maar waar moeten we in vredesnaam beginnen? Moet ik dat lekkere product nu weggooien of kan ik het toch bewaren voor bepaalde momenten? Zou er misschien een ander merk zijn dat wel gezond is? Hoe kan ik dingen zoals zout en suiker gezonder consumeren?
Al deze vragen leven bij de meeste mensen naarmate ze hun lichamelijke veroudering willen afremmen en dus ook gezonder willen gaan eten. De ervaring leert dat het herinrichten van de keukenkastjes thuis een hele hoop tijd en inspanning vergt omdat je per product moet gaan onderzoeken of het nu wel of niet schadelijk of gezond is. Om jou en eventueel de rest van je huishouden op weg te helpen komt Floraa bij jou thuis voor een uitgebreide ‘Kitchen Cleanout’ waarbij we een ochtend of een middag de artikelen in je keuken uitgebreid onder de loep nemen. In deze uren krijg je alle nodige uitleg en info die je voortaan nodig hebt voor het selecteren van producten. Wees nu niet bang, er wordt niks weggegooid zonder toestemming en alles gaat in overleg. We gaan zeker niet verder dan wat voor jou belangrijk is. Na het scheiden van goede en slechte producten gaan we samen op pad en boodschappen doen om voor een goede vervanging van de oude producten te zorgen zodat je meteen de gezondere opties eens van dichtbij ziet en jij direct van start kan gaan met gezonder eten.
* In combinatie met ‘Bathroom Cleanout’ krijg je €50 korting, kijk hiervoor op de pagina ‘Coaching’.

Wil je alvast beginnen met gezond eten, kijk dan snel in de shop. Daar vind je al Floraa’s Favorites. Dit zijn door Floraa gebruikte producten die een goede basis zijn voor een ‘Happy Healthy lifestyle’!