Afvallen met de shake op natuurlijke basis?

Het seizoen van pepernoten, kerstdiners en oliebollen is achter de rug. Ieder jaar opnieuw zal jij goede voornemens voor jezelf maken zoals ‘een paar kilo afvallen’. Door jezelf haalbare doelen te stellen zul je betere resultaten halen met betrekking tot je gewicht algehele gezondheid. Soms is het handig om hier wat hulpmiddelen te gebruiken.

Het gebruik van maaltijdshakes is op dit moment heel populair hiervoor. Op die manier kun je iedere week een paar dagen kiezen om overdag 2 maaltijdshakes te nemen en enkel ’s avonds een gezonde maaltijd met veel groenten op tafel te zetten. Maaltijdshakes besparen je veel tijd en weerhouden je van de verleiding om maar weer die snelle boterham met jam of pindakaas te eten uit gemak. Uiteraard dient een shake van goede kwaliteit te zijn en je wel te voorzien van alle voedingsstoffen die je nodig hebt. Ook dien je naast de shakes vaste voeding en groenten te eten bij de avondmaaltijd voor de variatie.

Een maaltijdshake, maar welke?

Maaltijdshakes zijn er in vele varianten en ik adviseer je bij deze om niet de eerste en de beste shake te proberen. Zo’n 95% van alle shakes zouden bij mij het huis niet inkomen door de kunstmatige toevoegingen en de grote hoeveelheden suikers en slechte vetten die de producenten toevoegen. De Consumentenbond die concludeerde: “Maaltijdshakes zijn suikerbommen”. Maar waarom die “suikerbommen”? Suiker is lekker en goedkoop. Daarom gebruiken fabrikanten liever veel suiker in plaats van dure eiwitten en vezels. Op het etiket vind je toegevoegde suikers vaak terug als fructose of dextrose. Reden voor het Nederlandse merk Shakeplus om een gezonde shake te ontwikkelen op natuurlijke basis. Geheel vrij van kunstmatige geur-, kleur-, smaak- en zoetstoffen en boordevol hoogwaardige eiwitten, plantaardige vezels en essentiële vetzuren. Kies niet voor shakes vol met toegevoegde suikers en kunstmatige toevoegingen maar probeer Shakeplus eens.

Shakeplus is een toonaangevend merk dat jouw lichaam alles biedt dat het nodig heeft voor een fit en energiek gevoel tijdens het afvallen. Eiwitten, vezels, vitaminen, mineralen, gezonde vetten – alles zit er in. Geen toegevoegde suikers zoals fructose of dextrose en geen kunstmatige rommel. Shakeplus is niet alleen ontwikkeld voor wanneer je wilt afvallen. Er zijn ook shake programma’s voor mensen die graag meer energie krijgen en sterkere spieren willen ontwikkelen. Ook is er een programma dat simpelweg is ontwikkeld voor mensen die tijd willen besparen door regelmatig een maaltijd te vervangen door een gezonde shake.

Gratis coaching

96% van de Shakeplus gebruikers is enthousiast en dat komt niet alleen door de keuze uit 5 verschillende smaken maar ook door het feit dat Shakeplus gratis coaching door een ervaren professionals aanbiedt via Whatsapp. Daarnaast komen er met je bestelling gratis recepten mee om lekker te variëren met shakes en je avondmaaltijden. Voor alle tips en advies, maar ook achteraf kun je terecht bij jouw Shakeplus aanspreekpunt zodat je het verkregen resultaat kunt behouden.
Neem eens een kijken op de website van Shakeplus om de verschillende merken te vergelijken: www.shakeplus.nl/vergelijk. Bekijk de succesverhalen, de smaken en de gezonde ingrediënten. Als je nu bestelt krijg je een gratis Smart bracelet ter waarde van 35 euro cadeau plus een gratis shakebeker en een proefzakje van elke smaak. Bezorging is snel en gratis en niet tevreden = geld terug.

(De actie met de Smart bracelet is verlopen, houdt de website goed in de gaten voor nieuwe aanbiedingen).

Zelf heb ik niet het doel om af te vallen maar na het proeven van de verschillende smaken gebruik ik Shakeplus regelmatig als tussendoortje of maaltijd omdat het lekker, gemakkelijk en snel is. Succes met shaken!