50% korting op mijn favoriete gezonde maaltijdshake!

Sinds een aantal maanden ben ik Fan van de maaltijdshakes van Shakeplus! Ik heb er in mijn omgeving al meerdere mensen mee zien afvallen in een korte periode. Zelf gebruik ik de shake een paar keer per week als extra aanvulling in de yoghurt, kwark of Bigarde of wanneer ik weinig tijd heb om te ontbijten als goede start met amandelmelk. De smaken zijn heerlijk, de inhoud is compleet! Omdat ik zoveel vragen krijg over dit product en veel van onze lezers geïnteresseerd zijn mag ik tot en met vrijdag 7 april 50% korting weg geven op een proefpakket Shakeplus! 

Bestel hier je proefpakket en gebruik de promocode: ‘floraa50’

Waarom Shakeplus?

Maaltijdshakes zijn er in vele varianten en ik adviseer je bij deze om niet de eerste en de beste shake te proberen. Zo’n 95% van alle shakes zouden bij mij het huis niet inkomen door de kunstmatige toevoegingen en de grote hoeveelheden suikers en slechte vetten die de producenten toevoegen. De Consumentenbond die concludeerde: “Maaltijdshakes zijn suikerbommen”. Maar waarom die “suikerbommen”? Suiker is lekker en goedkoop. Daarom gebruiken fabrikanten liever veel suiker in plaats van dure eiwitten en vezels. Op het etiket vind je toegevoegde suikers vaak terug als fructose of dextrose. Reden voor het Nederlandse merk Shakeplus om een gezonde shake te ontwikkelen op natuurlijke basis. Geheel vrij van kunstmatige geur-, kleur-, smaak- en zoetstoffen en boordevol hoogwaardige eiwitten, plantaardige vezels en essentiële vetzuren. Kies niet voor shakes vol met toegevoegde suikers en kunstmatige toevoegingen maar probeer Shakeplus eens.

Shakeplus is een toonaangevend merk dat jouw lichaam alles biedt dat het nodig heeft voor een fit en energiek gevoel tijdens het afvallen. Eiwitten, vezels, vitaminen, mineralen, gezonde vetten – alles zit er in. Geen toegevoegde suikers zoals fructose of dextrose en geen kunstmatige rommel. Shakeplus is niet alleen ontwikkeld voor wanneer je wilt afvallen. Er zijn ook shake programma’s voor mensen die graag meer energie krijgen en sterkere spieren willen ontwikkelen. Ook is er een programma dat simpelweg is ontwikkeld voor mensen die tijd willen besparen door regelmatig een maaltijd te vervangen door een gezonde shake.

Gratis coaching

96% van de Shakeplus gebruikers is enthousiast en dat komt niet alleen door de keuze uit 5 verschillende smaken maar ook door het feit dat Shakeplus gratis coaching door een ervaren professionals aanbiedt via Whatsapp. Daarnaast komen er met je bestelling gratis recepten mee om lekker te variëren met shakes en je avondmaaltijden. Voor alle tips en advies, maar ook achteraf kun je terecht bij jouw Shakeplus aanspreekpunt zodat je het verkregen resultaat kunt behouden.
Neem eens een kijken op de website van Shakeplus om de verschillende merken te vergelijken: www.shakeplus.nl/vergelijk