Over Floraa

Floraa is ooit opgericht door Floor van Boxtel. Inmiddels is Floraa uitgegroeid tot een merk met meerdere expertises. Op Floraa vind je allerlei recepten en informatie over afvallen, suikervrij eten, yoga, mindfulness, beauty en de werking van je hormonen. 

Het is je misschien al opgevallen dat de onderwerpen op Floraa enorm divers zijn. Om de kwaliteit van onze artikelen en producten zo hoog mogelijk te houden, hebben we Floraa vanaf januari 2017 omgegooid. Floraa is een platform geworden waar elk teamlid zijn of haar eigen expertisegebied vrij kan uitdrukken. Zo kunnen wij je verzekeren van de beste kwaliteit en kun je kennismaken met het hele team!

TEAM Floraa

Floor:

Mijn naam is Floor van Boxtel. Tijdens mijn persoonlijke zoektocht naar een optimale gezondheid kwam ik er al snel achter dat het niet onze eigen schuld is dat mensen veel verkeerde keuzes maken. Op Floraa deel ik artikelen over gezondheid en suikervrij eten om zoveel mogelijk mensen te helpen aan hun persoonlijke doel.

susan janssen Suus www.floraa.nl

 

Susan:

Susan is mama van drie en geeft voorlichting op sportclubs over voeding en beweging. Sinds kort geeft ze ook kookworkshops voor kinderen en ouders. Klik hier voor haar persoonlijke pagina en op haar Facebook: SUUS, Voeding en Sport

food blog gezonde reception glutenvrij suikervrij allergen health blog leuk

 

Kim:
Kim is al van jongs af aan met pure voeding bezig. Ze koopt het liefst biologisch en dicht in de buurt. Wij zijn blij dat Kim haar gezonde recepten hier deelt!  Meer over Kim vind je op op haar persoonlijke pagina en op haar website: purefoodie.nl

bernard puur figuur simpel slank

Bernard:

Bernard is landelijk bekend door zijn succesvolle online programma: Simpel Slank, waarin hij mensen op een natuurlijke manier begeleidt naar een gezond gewicht zonder honger. Ook op floraa.nl schrijft hij over de meest belangrijke onderwerpen om gezond te blijven.

lonneke tubbing op www.floraa.nl food filmpjes

Lonneke:

Lonneke houdt ervan om al haar kennis en recepten door middel van kort maar krachtige video’s met jullie te delen. Haar Do It Yourself recepten filmpjes zijn razend populair. Lees meer over Lonneke, haar website en werk op haar persoonlijke pagina en op  lonneketubbing.nl

peter timmer gaat bloggen op floraa.nl

Peter:

Peter kookt met een happy face! Hij komt ons verblijden met leuke recepten en inspirerende food filmpjes + leuke Do It Yourself tips. Klik hier voor Peter zijn persoonlijke pagina of ga naar healthyfoodhapyfaces.com

Karlijn van zanten gastblog floraa.nl gezonde bakrecepten

Karlijn:
Karlijn heeft door geraffineerde suikers te laten staan haar gezondheid verbeterd. Naast fashion en lifestyle is gezond eten nu haar nieuwe passie en dan vooral gezond bakken. Karlijn deelt op floraa.nl maandelijks meerdere gezonde bakrecepten zonder gluten en geraffineerde suikers. Voor meer over Karlijn bekijk je haar persoonlijke pagina.

Brenda:
Brenda weet alles over plantaardige voeding, gezond afvallen en is onze nieuwste teamlid. Brenda weet als geen ander complexe en langdradige wetenschappelijke onderzoeken te versimpelen in praktische tips. Klik hier voor haar persoonlijke pagina.