Ontmoet het TEAM

Floraa is ooit opgericht door Floor van Boxtel. Inmiddels is Floraa uitgegroeid tot een merk met meerdere expertises. Op Floraa vind je allerlei recepten en informatie over afvallen, suikervrij eten, yoga, mindfulness, beauty en de werking van je hormonen.

TEAM Floraa

Floor:

Mijn naam is Floor van Boxtel. Tijdens mijn persoonlijke zoektocht naar een optimale gezondheid kwam ik er al snel achter dat het niet onze eigen schuld is dat mensen veel verkeerde keuzes maken. Op Floraa deel ik artikelen over gezondheid en suikervrij eten om zoveel mogelijk mensen te helpen aan hun persoonlijke doel.


Marjolein:

Marjolein is sportinstructrice en heeft een passie voor gezonde voeding.  Marjolein is hoofdauteur van Floraa’s Persoonlijke Dieetplan. In dit plan deelt ze al haar kennis over hoe je het koolhydraatarm dieet succesvol kunt volgen. Lees hier haar artikelen.


susan janssen Suus www.floraa.nl

Susan:

Susan is mama van drie en geeft voorlichting op sportclubs over voeding en beweging. Sinds kort geeft ze ook kookworkshops voor kinderen en ouders. Klik hier voor haar persoonlijke pagina.


food blog gezonde reception glutenvrij suikervrij allergen health blog leuk

Kim:
Kim is al van jongs af aan met pure voeding bezig. Ze koopt het liefst biologisch en dicht in de buurt. Wij zijn blij dat Kim haar gezonde recepten hier deelt!  Meer over Kim vind je op op haar persoonlijke pagina.


bernard puur figuur simpel slank

Bernard:

Bernard is landelijk bekend door zijn succesvolle online programma: Simpel Slank, waarin hij mensen op een natuurlijke manier begeleidt naar een gezond gewicht zonder honger. Ook op floraa.nl schrijft hij over de meest belangrijke onderwerpen om gezond te blijven.


lonneke tubbing op www.floraa.nl food filmpjes

Lonneke:

Lonneke houdt ervan om al haar kennis en recepten door middel van kort maar krachtige video’s met jullie te delen. Haar Do It Yourself recepten filmpjes zijn razend populair. Lees meer over Lonneke, haar website en werk op haar persoonlijke pagina.


peter timmer gaat bloggen op floraa.nl

Peter:

Peter kookt met een happy face! Hij komt ons verblijden met leuke recepten en inspirerende food filmpjes + leuke Do It Yourself tips.
Klik hier voor Peter zijn persoonlijke pagina.


Brenda:
Brenda weet alles over plantaardige voeding, gezond afvallen en is onze nieuwste teamlid. Brenda weet als geen ander complexe en langdradige wetenschappelijke onderzoeken te versimpelen in praktische tips. Klik hier voor haar persoonlijke pagina.